Langkau ke kandungan
Apa yang baru? Tawaran TBM yang menarik menanti anda!
Apa yang baru? Tawaran TBM yang menarik menanti anda!
Since 1945, we have been through tremendous challenges and continuous reforms, expanded from a neighbourhood bicycle repair and maintenance shop into today's electrical appliances stores all around Klang Valley and continue to serve more neighbourhoods.

Since 1945, we have been through tremendous challenges and continuous reforms, expanded from a neighbourhood bicycle repair and maintenance shop into today's electrical appliances stores all around Klang Valley and continue to serve more neighbourhoods.Sejak 1945, kami telah melalui cabaran yang besar dan pembaharuan berterusan, berkembang daripada kedai pembaikan dan penyelenggaraan basikal kejiranan ke kedai peralatan elektrik hari ini di sekitar Lembah Klang dan terus memberi perkhidmatan kepada lebih banyak kawasan kejiranan.

Sehingga kini, kami masih mempertahankan kepercayaan "Semua pelanggan kami adalah jiran kami"!

Di TBM, kami menyediakan pemasangan, penyelenggaraan dan pelbagai jenis perkhidmatan lain. 🧰 Selain itu, kami juga menjalankan pusat servis sendiri 🔧 (TBM-Service Centre) untuk membantu pelanggan dengan perkhidmatan penyelenggaraan dan pembaikan elektrik pada bila-bila masa. Pusat servis ini terletak di Jalan Klang Lama, iaitu sebaris dengan Ibu Pejabat Stor Peralatan Elektrik TBM.

Semua juruteknik kami berpengalaman dan dipilih dengan teliti, yang mana mereka akan menjalankan ujian produk elektrik untuk memastikan semua pelanggan kami mendapat aksesori elektrik tulen dalam perkakas elektrik mereka dan menikmati perkhidmatan penyelenggaraan yang paling profesional. Sebelum meneruskan kerja penyelenggaraan selanjutnya, juruteknik kami juga akan memberikan nasihat yang betul dan wajar berdasarkan isu untuk membantu pelanggan membuat keputusan yang lebih baik sama ada untuk membaiki perkakas elektrik sedia ada mereka atau membeli produk baharu sebagai pengganti.

Peralatan yang digunakan di pusat servis kami, profesionalisme juruteknik kami serta jaminan selepas penyelenggaraan semuanya direka dan dipilih dengan teliti. Alat ganti yang kami gunakan juga adalah asli, yang mana bahan, kualiti, ketahanan, kesan selepas dan banyak lagi ciri dijanjikan 100% tulen dan asli. Oleh itu, kualiti produk dan perkhidmatan selepas jualan kami adalah terjamin, begitu juga dengan keselamatan alat ganti kami.

Jika anda menghadapi sebarang masalah semasa menggunakan peralatan elektrik anda, anda sentiasa boleh menghubungi Pusat Servis #TBM atau kakitangan jualan kami. 👨‍💻

Kami komited untuk menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi, justeru biarkan kami menyelesaikan masalah anda. ✅

🧰 Pusat Khidmat TBM 🔧
📍 Address:PS-1, Taman Evergreen Batu, 4, Jalan Klang Lama, 58100 Kuala Lumpur.
⏰ Waktu operasi: 9 pagi - 7 malam (Tutup pada setiap Ahad)
Bercakap dengan [Pakar TBM] kami untuk butiran dan maklumat lanjut! 📩 📞
----------------------------
👇 Ada soalan tentang produk atau perkhidmatan kami? 👇
Suka & Ikuti Halaman Kami! Kami di sini untuk menjawab semua soalan anda!

Artikel sebelumnya 【 #AxtraProtect 让您不再苦恼 #家电维修 !🔧】 【小小的举动,大大的保障!🛡】
Artikel seterusnya Tempahan + Penghantaran, semua dilakukan pada hari yang sama ✅ Perkhidmatan Penghantaran Hari Yang Sama #AxtraFast! ⚡🚛📦